ZTE-Nyíregyháza: Győzelem, Waltner kétszer talált kapuba! (képgalériával)

Zalaegerszeg - A labdarúgó NB I-ben a ZTE FC együttese szombaton órától hazai pályán fogadta a Nyíregyháza csapatát.

zaol.hu

Az elmúlt két hét valóban erőltetett menetének lezárását jelenti az NB I 27. fordulója. A mezőny tagjai ugyanis a szombatival együtt 14 nap alatt öt mérkőzést teljesítenek, a ZTE FC pedig az elmúlt négy fordulóban a reméltnél kevesebb pontot gyűjtött. 

- A papírforma szerint kötelező lenne megszereznünk a győzelmet, ám mindig ezek a mérkőzések a legnehezebbek. Erre készülünk, és ha sikerül, utána meglátjuk, hogy tudunk-e bravúrt elérni a hátralévő fordulókban. Mondom ezt azért is, hiszen az ellenfeleink és a dobogóért harcolók is erre készülnek - mondta  Csank János, a ZTE FC vezetőedzője, mikor a minap a szombati találkozóról kérdeztük.  

ZTE FC- Nyíregyháza 2-0 (1-0)
2009. május 9., Zalaegerszeg, ZTE Aréna
Vezeti: Vad II 
Gólszerző: Waltner (44. perc, 54. perc)
Sárga: Lakatos (8.), Horváth I A. (27.), Zabos (75.), Miljatovic (78.), Oláh (79.), Minczér (82.), Miskolczi (83.)



ZTE
: Vlaszák,  Kovács G., Botis, Miljatovic , Szamosi, Alomerovic, (Sluká 70.), Horváth I A., Illés, Hajdú (Rudnevs 61.), Balázs, Waltner, Vezetőedző: Csank János

Nyíregyháza: Illyés, Lakatos I., Nánási, Mboussi, Miskolczi, Minczér, Oláh, Hegedűs, Ramos (Doss 69.), Sztojkov (Apostu 37.), Zabos (Majoros 81.)
Vezetőedző:Tajti József




A viszonylag eseménytelenül telt első félidő végén Waltner talált kapuba. Az  előny nálunk, már csak meg kell tartani. 



Alig kezdődött el a második menet, Waltner újabb bravúrt „hozott”: Hajdú szabadrúgását fejelte kapuba, így az 54. percben már 2-0-ra vezet a ZTE. Ezt követően csak úgy "repkedtek" a sárga lapok Zabos, Oláh,  Minczér és Miskolczi is begyűjtött egyet-egyet. A Nyíregyháza nagyon nekilendült, de találatot nem tudott szerezni, így: ZTE FC- Nyíregyháza 2-0



További képekért klikk a fotóra! 
Fotók: Pezzetta Umberto


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!