Újabb zalai elbocsátások! Bezár a Goldsun

Zalaegerszeg - Alig egy hónapja még volt némi remény arra, hogy a Goldsun Zrt. tovább működhet, s a dolgozói nem kerülnek utcára, ám most úgy tűnik, végleg leáll a termelés.

zaol.hu

A felszámolást végző TM-Line Zrt. vezetője,  Somogyi Ferenc korábban úgy fogalmazott, hogy az üzemeltetés rendkívül gazdaságtalan,  s önmagában a tésztagyártás sem nyereséges, ám  amennyiben sikerül a Goldsun Zrt. értékesítése vagy a bérbeadása, a hűtőháznak még van esélye a túlélésre.

A vállalat pályázata már január közepén megjelent a cégközlönyben, ám  sem  a Goldsun ingatlanvagyonára, sem a gombócgyártásra nem akadt jelentkező, így az előrevetített legrosszabb történt: rövidesen végleg bezárja kapuit a cég, s megválik dolgozóitól

Somogyi Ferenc a minap érkezett a megyeszékhelyre, hogy tárgyaljon a vállalat megszűnéséről.  A döntés értelmében április 30-tól végleg leáll a termelés, mely miatt 45 dolgozónak mondanak fel, akik  április 20-tól kapják kézhez felmondásukat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!