November Szépénél jártunk

<b>Zalaegerszeg</b> - A karácsonyi bejgli, na meg a szilveszteri eszem-iszom biztos sok ember alakján nyomot hagyott, ám November Szépe, <em>Pál Eszter</em> nem panaszkodhat, ugyanolyan karcsú, mint ünnepek előtt volt.

zaol.hu

Szépségversenyünk novemberi győztesét néhány hete köszöntöttük szerkesztőségünkben, szerdán viszont mi kerestük fel otthonában. A házban még áll a karácsonyfa, az asztalon sütemények sorakoznak csábítón. Mint kiderült, az édes finomságok a 19 éves Eszterre is komoly veszélyt jelentenek. 



Pál Eszter, november szépe gyakran szobabiciklin tréningezik
Fotó: Pezzetta Umberto

- A karácsonyt és a szilvesztert ezúttal különösebb súlyfelesleg nélkül megúsztam, ha egy-két kiló jött is fel, nem vettem észre.  Amint elkészült anyu a sütivel, máris gondban voltam. Édesszájú vagyok, palacsintát majdnem minden héten sütök - mesélte legutóbbi győztesünk. Hozzátette, amióta abbahagyta a teniszt, mely sportot tíz éven át gyakorolta meglehetősen  jó eredménnyel, könnyebben rakódik rá a fölösleg. 

Ezt persze ő gondolja csak, nem látszik meg rajta, meg aztán a mozgás része maradt az életének.

- Futni járok, illetve itthon van szobabicikli, azt elég gyakran használom. Néha-néha nyújtok is. Mindennap sajnos nincs időm a sportra, suli és munka után már elég fáradt vagyok - folytatta Eszter. 


Bővebben ITT!


A 19 éves Pál Eszter Zalaegerszegen él, 
szeret sportolni, bulizni és szabadidejét szívesen tölti barátaival.


Kattintson a fotóra, s még több képet talál! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!