Bulvár

2016.03.04. 16:29

Vezet a szuperhős, feljövőben Egyiptom istenei

Harmadik hete vezeti a hazai mozikban vetített filmek népszerűségi listáját a Deadpool című amerikai szuperhősfilm.

Szente Ottó

A Marvel-képregények alapján készült filmre a február 25-e és március 2-a közötti héten 57 ezren ültek be a mozikba, a február 11-ei bemutató óta pedig 337 ezren látták. Ez a sok néző összesen több mint 460 millió forintot csengetett ki a jegyekért.

Új bemutatóként az Egyiptom istenei című amerikai kalandfilm jutott a legmagasabbra, 44 és félezren váltottak rá jegyet. A Hogyan legyünk szinglik című vígjátékot szorította eggyel lejjebb, utóbbit most 22 ezren, a február 11-ei bemutató óta 123 ezren nézték meg.

Egyet csúszott hátra a Nagyfater elszabadul is, a Robert De Niro nevével fémjelzett komédia azonban igazi kasszasikernek bizonyult Magyarországon, a január 28-ai bemutató óta több mint 300 ezren váltottak rá jegyet.

A Coen fivérek új filmje, az Ave, Cézár - amely ezúttal komédia - új bemutatóként csak az 5. helyet tudta elcsípni, 18 ezren voltak rá kíváncsiak.

Ott van még a top 10-ben - a 6. helyen - a Cannes-ban Nagydíjjal elismert, Golden Globe- és Oscar-díjas magyar alkotás, a Saul fia is, március 2-áig 184 ezren nézték meg a magyar mozikban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!