Bulvár

2015.04.25. 15:19

Mulatni akart, ezért felmondott a munkahelyén

Ki ne érezné időnként, hogy elege van a a napi robotból, s a munka helyett inkább bulizna, mulatna egy jót. Ezt a vágyat tükrözi Ambrus Tamás új dala, a Felmondok ma végleg.

Gyuricza Ferenc

Ambrus Tamás, vagy ahogy a zalai és vasi közönség ismeri, Tomee bő egy hete tette közzé a dal klipjét, amelyben az énekes olyan munkást alakít, aki otthagyja a gyártósort, és helyette a kocsmában, csinos lányok társaságában ütné el az időt. A vidám mulatozásnak azonban rossz vége lesz, hiszen megjelenik a főhős felesége, aki egy sodrófával téríti jobb belátásra urát.

– A klip ötlet Dömötör Balázs fejéből pattant ki, a dalt is közösen írtuk – mondta az énekes. – Az operatőr Gerócs Balázs volt, szereplőknek pedig ismerős lányokat kértem fel, a feleségemet Vass Klaudia, a velem együtt mulató lányokat Györe Benita és Borbély Dorothy alakítják.

Tomee azt is hozzátette: az új klip tulajdonképpen az előző, a Kilóg a lóláb folytatása, hiszen mind a kettő a mulatozásról szól. A Felmondok ma végleg forgatása teljesen hétköznapi helyszíneken, a zalaegerszegi Kovács Károly téren, a ságodi ipari parkban, s a kispáli kocsmában zajlott.

– Az még érdekes a történetben, hogy a valóságban is felmondtam a munkahelyemen, a jövő héten dolgozom utoljára – árulta még el az énekes. – Persze a klip főszereplőjével szemben én nem a mulatás miatt hagyom ott az állásomat. Jó lenne, ha nem kéne mással foglalkozni, ám a magyar valóság sajnos nem ez.

Ambrus Tamásnak persze panaszra sincs oka, hiszen az elmúlt egy éve különösen jól sikerült. Szinte minden egyes hétvégén, pénteken és szombaton is fellépett valahol. Zala és Vas megye a fő területe, falunapokra, bálokba és házibulikba egyaránt hívják. A jövő héten Alsószölnökön szórakoztatja közönségét, illetve Zalában egy privát ballagási bulin zenél, rá egy hétre pedig Csonkahegyháton láthatja a közönsége.

– A saját dalaim mellett retro és mulatós zenéket kérnek a legtöbben, ezek most nagyon mennek – enged bepillantást a kulisszák mögé. – Azokat a dalokat várja a közönség, melyekre jól lehet táncolni, mulatni. Jolly és Suzy vagy Bódi Csabi biztosan nyerő ma, bárhol elő lehet venni a slágereiket, azokra biztosan tombolni fog a közönség. Az M.C. Hawer és Tekknő viszont egy kicsit laposodik, nekik most kisebb a sikerük, mint néhány évvel korábban. Mindez persze hamar megváltozhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!