Bulvár

2010.07.29. 08:16

Inna: Hot, Love, Amazing, 10 Minutes - Jön a várva várt album!

A Hot, a Love, a Deja Vu és az Amazing című dalaival az elmúlt időszak egyik legsikeresebb dance-előadójává lépett elő a román Inna. A hazánkban is rendkívül népszerű fiatal énekesnő időközben elkészítette bemutatkozó albumát is, mely Magyarországon augusztus végén jelenik meg.

Gyuricza Ferenc

Inna nevét a Hot című dal kapcsán ismerte meg a világ, a román lány mindössze 22 éves volt, amikor az említett szerzemény egész Európát meghódította. A bemutatkozó dalt sorra követte a többi siker, klipjei 12 milliós nézettséget értek el az interneten. Ezzel Inna nemcsak a legnézettebb romániai előadó lett, hanem azt is bebizonyította, hogy egy Kelet-Európából érkező előadó is lehet nemzetközi sztár, akinek az elektronikus zene legerősebb várát, Nagy-Britanniát is sikerült bevennie.

Az énekesnő népszerűségét mutatja az is, hogy az idei Romanian Music Awards díjátadón öt kategóriában is nyerni tudott. Őt választották a legjobb női előadónak, elismerést kapott honlapjáért, albumáért, illetve az előadásaiért is, míg az ötödik kategória egy kuriózum, Inna ugyanis saját hazájában is a legjobb nemzetközi előadó tudott lenni.

Nézze meg Inna fellépését a Romanian Music Awards díjátadón itt!

 

Az énekesnő újabban az amerikai piac meghódítására készül. A Play & Win producer-duóval felvett új dala, a 10 Minutes ezért megszokottól eltérő hangzást kapott. Inna már nem instrumentális alapokról indít, hanem kipróbálta a mostanában igen népszerű elektro-pop stílust, amit bemutatkozó albuma irányadó vonalának szán.

Nézze meg a legújabb, 10 Minutes című videoklipet itt!


A Sun is up című legújabb dal is napvilágot látott, és a nyár egyik igazi slágerének ígérezik, hallgasa meg itt!

Inna rajongója lehetsz a facebookon, kattints ide!

Zeneoldal további érdekes zenei hírekkel itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!