Bulvár

2009.12.22. 17:51

Bizarr: NON STOP koporsószalon

Ha nem találtam volna meg a telefonom memóriakártyáján reggel a bizonyító erejű felvételt, azt gondoltam volna: egy görbe este pszichedelikus víziója volt a non stop koporsószalon. De nem. Valóság.

zaol.hu

A helyszín: Arad, a főtér melletti egyik kis utca, közel a főtérhez. A kirakatban szebbnél szebb koporsók. Éjjel is ki van világítva. Miért? Aztán meglátjuk a NON STOP feliratú táblát - olvasható  a kulturpart.hu-n.

Kopogásra (dörömbölésre) azonnal felpattan az álmos szemű kiszolgáló személyzet: az úriember ott, a koporsók között (!), egy kanapén tölti az éjszakáját. Meg se lepődik a jelzésre - hiszen az a dolga, hogy hajnali fél 5-kor is bemutassa a termékeket, pénztárgépbe üssön, visszaadjon. Csak miután látja, hogy miféle csoport ébresztette föl, hogy tudni illik, ezek a legkevésbé sem kisírt szemű gyászolók, akik főleg nem szeretnének vásárolni

Kicsit ijesztő, kicsit bizarr. A kulturpart.hu ”élménybeszámolóját” az aradi NON STOP koporsószalonról ide kattintva olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!