Bulivan

2013.05.06. 19:54

Az osztrák fővárosban lép fel a Bon Jovi

Bécs - A magyarországi rajongói legnagyobb sajnálatára idén sem lép fel Budapesten minden idők egyik legkedveltebb és legsikeresebb zenekara, a Bon Jovi. A tavasszal új albumot kiadott együttes turnéjának hazánkhoz legközelebbi állomása az osztrák főváros, Bécs lesz.

Gyuricza Ferenc

A pályafutása során mintegy 125 millió albumot eladott Bon Jovi május 17-én lesz látható az osztrák fővárosban. A koncert helyszíne a Krieau, azaz a bécsi ügető lesz, amely hatalmas területe miatt különösen alkalmas olyan monstre programok megrendezésére, mint amilyennek a Bon Jovi fellépése is ígérkezik. A négytagú zenekar ugyanis a Because We Can The Tour elnevezésű koncertsorozata keretében érkezik Bécsbe, a turné a 2013-es esztendő egyik legnagyobb szabású eseménye lesz.

A Bon Jovi nemcsak népszerű dalai - köztük a You Give Love a Bad Name, a Livin' On A Prayer, az Always, az It's My Life vagy a Keep The Faith - révén vált világhírűvé, de lehengerlő koncertjei is hozzájárultak a csapat világsztár státuszához. Az 1983-as megalakulásuk óta mintegy félszáz országban immár 2700-nál is több alkalommal léptek színpadra, így 35 millióan láthatták őket élőben. Magyarországon eddig mindössze két alkalommal jártak, 1993-ban és 1996-ban, ám a környező országokban azóta is rendszeresen el lehet csípni őket. Így lesz ez idén is, hiszen a zenekar tavasszal jelentetett meg egy újabb nagylemezt What About Now címmel, amelynek bemutató turnéja május 14-én kezdődik Szófiában, majd rögtön utána, május 17-én Bécsben lép színpadra a csapat. A Bon Jovi előtt ez utóbbi helyszínen egy nemzetközi szinten is ismert osztrák pop-énekesnő, Christina Stürmer, valamint a szintén helyi The Makemakes lesz látható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!