Belföld

2010.06.28. 11:31

Ötször állítottak elő egy tiltott kéjelgőt

A rendőrségi tapasztalatok alapján leszűrhető, hogy a nyári időszakban megnövekszik a tiltott kéjelgők száma; a helyzetet jól jellemzi annak a prostituáltnak az esete, akit a sárospataki rendőrök ötször állítottak elő, mivel a Gombos-hegyi bekötőútnál visszatérően kínálta szexuális szolgáltatásait.

MTI

Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője közölte: a sárospataki rendőrkapitányság járőrei júniusban több alkalommal ellenőriztek egy prostituáltat, aki a 37-es út szélén kínálta szolgáltatásait. Az első ellenőrzést követően szabálysértési eljárás indult vele szemben. Pár nap múlva a rendőrök ugyanazon a helyen találták, s ekkor már szabálysértési őrizetbe vette őt a hatóság, majd gyorsított eljárás keretében állt a bíróság elé, amely 30 nap elzárást szabott ki vele szemben - ismertette a részleteket.
   
Hozzátette: a büntetés megkezdése előtt a nő újfent kiállt a megszokott helyére, ami újabb eljárást eredményezett, majd - amint tehette - megint kiállt az út szélére. Az ügy folytatódott, azaz a
szabálysértési őrizet után ismételten a bíróság előtt felelt tettért, ekkor 45 nap elzárást könyvelhetett el. Az eredményt azzal nyugtázta, hogy ismét visszatért szokott helyére.
   
A tiltott kéjelgő a június hónapot végül már 60 napnyi büntetés-végrehajtási intézetben történő szabadságvesztésről szóló ítélettel zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!