A finálét május 15-én rendezik

2024.05.02. 14:35

Zalaszentgrót-Zalalövő kupadöntő a ZTE Arénában

A Zala Vármegyei Kupa elődöntői után kialakult a döntő párosítása a kupában, amit május 15-én a ZTE Arénában rendeznek meg. A fináléban a Zalaszentgrót és a Zalalövő találkozik.

Zaol.hu

A Zalalövő is ott lesz a döntőben, a képen jobbra egyik legrutinosabb játékosa, Csik Zoltán, aki a Böde ellen gólt is szerzett

Fotó: Pezzetta Umberto

Szerdán rendezték meg a Zala Vármegyei Kupa elődöntőit. Zalaszentgróton egy gól döntött a továbbjutásról, ezzel a szentgrótiak visszavágtak a Csesztregnek, hiszen a tavalyi sorozatban ez a két csapat találkozott a fináléban és akkor a Csesztreg győzött (4-0). A címvédő most nem jutott a döntőbe, amelyben a Zalaszentgrót ellenfele a Zalalövő lesz, amely 6-2-re legyőzte a II. osztályban szereplő Böde együttesét. A Zalalövő TK először jutott a megyei kupa fináléjába.

A Magyar Kupa országos főtábláján a négy elődöntős csapat már biztosan ott lesz, az ötödik helyről pedig újabb találkozókat írtak ki. A Teskánd legyőzte a Hévízt, a Szepetnek-Tarr Andráshida SC találkozó viszont elmaradt, mert a szepetnekiek lemondták a mérkőzést. Az 5. helyért így Technoroll Teskánd- Tarr Andráshida SC mérkőzést rendeznek, előreláthatóan május 22-én. 

Zala Vármegyei Kupa, elődöntők

Zalaszentgrót–Csesztreg 1–0 (1–0)
Zalaszentgrót. Jv.: Varga P.
Zalaszentgrót: Osbáth – Jóna, Doszpoth (Horváth S.), Ferenczi, Horváth B., Kovács L., Iberhart (Lampert), Kovács P., Kaprinai (Kovács-Braun), Horváth D., Czibor. Edző: Bencze Péter.
Csesztreg: Gergő – Póczak, Szabó B. (Kiss Ba.), Lovrencsics (Orbán), Biharvári, Őri Cs., Nagy N., Kiss Bá., Őri M., Németh D., Tóth B. (Magai). Edző: Tamás Tamás.
Gólszerző: Doszpoth.
Kiállítva: Kovács L. (73.), ill. Kiss Bá. (73.).

Kertigepvilag.hu-Böde–Zalalövő 2–6 (1–3)
Böde. Jv.: Siket L.
Böde: Kovács G. – Bodó, Turi, Éder, Odonics (Peresztegi), Flander, Nagy P. (Kócza), Sebők, Kiss M. (Horváth B.), Horváth Sz. (Orbán), Sluka (Lepár). Edző: Szente Gábor.
Zalalövő: Kovács D. – Csáki, Gyenese, Csik (Molnár Á.), Agg (Tóth B.), Őr, Kellner (Stummer), Péter (Végh), Földvári, Horváth D. (Horváth T.), Mesics. Edző: Ostrom János.
Gólszerzők: Odonics, Flander, ill. Csik, Gyenese, Péter, Kellner, Tóth B., Végh.

Az 5. helyért

Technoroll Teskánd–Hévíz 1–0 (0–0)
Teskánd. Jv.: Major Zs.
Teskánd: Orbán – Gyarmati, Stankovics (Boronyák), Bacsó-Porkoláb, Bresztovszky, Bakos, Gecseg, Major, Töttő, Kiss D., Baráth (Csongár). Edző: Kovács Imre.
Hévíz: Lucz – Nyári (Takács), Császár, Czifra (Lukács), Rózsás, Lázár (Farkas Zs.), Sabján, Hetesi, Kustán, Andor (Farkas M.), Tóth A. (Beke). Edző: Damina László.
Gólszerző: Bakos.

A Szepetnek–Tarr Andráshida SC mérkőzés elmaradt, továbbjutott a Tarr Andráshida SC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában