WKF karateversenyen jártak

2024.05.03. 13:30

Érmek sokaságát szerezték az ajkai viadalon

A III. Sun Dome WKF Karate Kupán, amit Ajkán rendeztek meg, a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület versenyzői remek eredményeket értek el.

Kerkai Attila
A ZSKE sikeresen szerepelt csapata
Forrás: ZH

A 17 egyesület részvételével zajlott viadalon a ZSKE versenyzői számos érmet szereztek. Szelestei Norina (6-7 éves, C kategória) aranyérmet szerzett, Balogh Miranda (10-11 éves, C kategória) katában az első helyen végzett, kumitében egy sérülés miatt végül a 3. helyig jutott el. Szántó Dóra (10-11 éves C kategória) kumitében a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Gyenese Bendegúz (8-9 éves, C kategória) kumitében bronzérmes lett. Ujj Rebeka (12-13 éves, B kategória) katában és kumitében egyaránt a dobogó második fokára állhatott. Pusztai Bianka (11 éves) kumitéban indult és a harmadik helyen zárt. Nagy Kata (13-14 éves, B kategória) formagyakorlatban harmadikként zárt, kumitében győzött, az eggyel idősebbek között szintén aranyérmes lett küzdelemben. Tóth Jázmin a junior korcsoportban indult, formagyakorlatban harmadik lett, az U21-es korcsoportban pedig második. Móricz Martin szintén a juniorok között a saját korcsoportjában katában és kumitéban a második helyen végzett, míg az U21-esek között formagyakorlatban az első helyen zárt. Német Adrián a felnőttek mezőnyében küzdelemben bronzérmesként végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában