Öt ellenzéki párt támogatja

2024.03.27. 18:39

Horváth Jácint lesz az ÉVE polgármesterjelöltje

Az Éljen VárosuNK! Egyesület szerdán az Erzsébet téren jelentette be: Horváth Jácint önkormányzati képviselő lesz a DK, az MSZP, a Momentum, az LMP és a Jobbik Konzervatívok közös polgármesterjelöltje.

Benedek Bálint

Középen Dobrev Klára, balján Horváth Jácint

Fotó: Szakony Attila

A sajtótájékoztatón részt vett Böröcz Zoltán, az ÉVE elnöke, Berta Krisztián, a Jobbik Konzervatívok választókerületi elnöke, Horváth Jácint polgármesterjelölt, Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője, Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke, Szendefy Mária, az LMP elnökségi tagja és Deli Győző, a Momentum Zala megyei választmányának alelnöke.

A pártok képviselői egyenként méltatták Horváth Jácintot, az ÉVE jelenlegi önkormányzati képviselőjét.
Dobrev Klára szerint végre a nagykanizsaiaknak egy olyan polgármesterük lehet, aki nem a Fidesz-pártközpont utasításait hajtja végre. Aki az asztalra csap, ha úgy érzi, hogy a nagykanizsai polgárok érdekeit valami fenyegeti, kinyitja a száját és hangosan tiltakozik, ha tönkre akarják tenni a várost a rengeteg megszorítással és elvonással.
Horváth Jácint úgy gondolja, változás lesz június 9-én, s nemcsak a közgyűlési többség lesz az oldalukon, hanem a polgármester személye is változik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában