Őrizetbe vették

2024.04.18. 14:16

Főnöke autójával okozott ittasan balesetet Zalaegerszegen

Munkaadója autóját vitte el zalaegerszegi telephelyéről engedély és jogsi nélkül, ittasan egy 34 éves férfi, aki anyagi kárral járó balesetet is okozott. A rendőrök őrizetbe vették.

Zaol.hu

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2024. április 17-én 8 órakor, miszerint beletolattak egy parkoló gépkocsiba Zalaegerszegen, a Kovács Károly téren. A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak az okozóval szemben, ami pozitív értéket mutatott, és az is kiderült, hogy a sofőr soha nem rendelkezett jogosítvánnyal. Ráadásul az autót a tulajdonos tudta nélkül vitte el a 34 éves férfi, mert barátjával furikázni akartak egyet a városban.

Az egyenruhások elfogták és előállították az alkalmi sofőrt, majd engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették. Gyorsított eljárásban fogják bíróság elé állítani. Emellett jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség miatt is eljárás indult ellene, írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában