Frissen Zalából

2023.02.27. 09:28

Durva! 18 baleset történt a hétvégén Zalában

Az elmúlt 72 órában történt.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában egy halálos kimenetelű, egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint 15 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 25 éves dorogi férfi személyautóval közlekedett 2023. február 25-én 3 óra 15 perc körül a 75-ös számú főúton, Pacsa irányából Zalaszentmihály felé. A sofőr a 22-es kilométerszelvénynél egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árokba csapódott. A baleset következtében a gépkocsivezető nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány kilenc főt fogott el, akik közül ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök 14 főt állítottak elő, közülük nyolc személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában