Bulvár-celeb

2024.05.06. 13:54

Kecskés Enikő kitálalt a szakításról

Kecskés Enikő és T. Danny nagy szerelemben éltek, de a kapcsolatuk csúnya véget ért. Itt vannak az okok.

Forrás: Instagram

T. Danny és Kecskés Enikő kapcsolata pár hónappal ezelőtt ért véget, a pár sosem vállalta fel igazán egymást a nyilvánosság előtt. Bár a Dancing with the Stars ideje alatt egyértelművé vált, hogy egy párt alkotnak, nem sokáig tartott a felhőtlen boldogság, ugyanis a műsor után nem sokkal szakítottak - írja az Origo.

Azonban a Redditen néhány rajongó még márciusban megosztotta, hogy Enikő és T. Danny valószínűleg ismét kibékülhetett, amit egy szemtanú korábban meg is erősített.

"Ma láttam őket együtt kocsikázgatni a Károly körúton, úgyhogy gyanús, hogy újra összejöttek"

- idézett egy hozzászólást a Bors.

Kecskés Enikő volt nemrég a Levente Klubja című podcast műsor vendége, ahol tisztázta, hogy jelenleg milyen kapcsolatban áll a zenésszel.

"Az autóban nem én voltam. Egyébként valóban tartottunk egy szünetet, majd összejöttünk, utána ismét szakítottunk. Sok mindent megbocsátottam, de van az a pont, amin túl már nem lehet. Habár nem akartam őt elhagyni, nem hagyott más választást.

Nem találkozunk, és nem történt semmi olyan, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat. Kettő felnőtt ember kell, hogy működjön egy kapcsolat, és itt nincs kettő felnőtt ember.

Ha valaki szerelmes, akkor bizonyos dolgokat nem tesz meg attól függetlenül, hogy neki volt-e már tapasztalata, mindig lehet javítani vagy rontani a helyzeten. Azt gondolom, hogy ő inkább rontott, és ez vezetett ide.

Nem mindent lehet békében lezárni, ami nekem fontos lett volna.

Ez nem rajtam múlt"  -árulta el a modell.

Habár kapcsolatuk csúnyán végződött, hatalmas szerelem volt közöttük.

"Nagyon szerettem a Danit. Nagyon sok szeretetet kaptam tőle.

Együtt éltünk, borzasztó jó barát volt. Olyan dolgot mutatott meg nekem, amit mástól még nem tapasztaltam. Nem akarok róla rossz képet festeni, mert szeretetben éltünk, de nem jól alakult a végén 

- magyarázta Lakatos Leventének.

T. Danny úgy tűnik, hogy azóta sem tudott továbblépni, és korábban több sokatmondó dallal is üzent Kecskés Enikőnek.

"Ez az album a végleges szakításunk előtt íródott.

Ez egy értékelő, hogy milyen pár vagyok, vagy hogy ő mit érez irántam, és nem jó hallani ezeket a dolgokat. Nehéz volt. Nagyon beszédesek a szövegek. Nem volt túl szép tőle ilyen szövegeket írnia, és az embereket is hergelni ellenem"

 - zárta gondolatait.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában