ZTE KK

2017.04.25. 17:51

ZTE KK: készülnek a csütörtöki meccsre

A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatára ugyan majd csak csütörtökön vár újabb komoly kihívás, de Stárics Kornél, a klub ügyvezetője a meccs kapcsán már kedden néhány hasznos információval szolgált a szurkolóknak.

Kerkai Attila

Csütörtökön 19 órától rendezik meg a férfi kosárlabda NB I A-csoportjának felsőházában a Zalakerámia-ZTE KK-Alba Fehérvár találkozót, amely mindkét együttes számára nagy téttel bír. A várakozás pedig felfokozott, így megtudtuk, hogy a Zalakerámia Sportcsarnok pénztárait 17.30 órakor, a sportcsarnok kapui pedig 17.40-kor nyitják csütörtökön.

Stárics Kornél, a ZTE KK ügyvezetője pedig arról is beszámolt kedden, hogy a jövő csütörtöki (május 4.), Szombathelyen megrendezendő Falco KC-ZTE KK mérkőzésre már ezen a héten, szerdától van lehetőség elővételben megváltani a belépőket. A ZTE KK szurkolóinak 300 darab vendégjegy áll rendelkezésre, de - mint Stárics Kornél elmondta - a vasi klub további 150 jegyet biztosít az egerszegi drukkereknek, ha erre igény lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!