ZTE KK

2017.11.01. 12:48

Simmons-szal megegyeztek: szerződést bontott a ZTE KK

Lezárult a Simmons-ügy, ugyanis a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapata és a három hete, a munka alól „felmentett” amerikai légiósa, Rayshawn Simmons közös megegyezéssel szerződést bontott.

Kerkai Attila

Fotó: Katona Tibor

A Szeged elleni mérkőzés után döntött úgy a Zalakerámia-ZTE KK szakmai vezetése, hogy nem tartanak tovább igényt a nyáron érkezett irányító további szolgálataira. Simmons azóta nem látogathatta a csapat edzéseit. A légiós viszont azóta is Egerszegeen várta, hogy szerződését menedzserén keresztül mikor bonthatja fel, hiszen a szezon végéig szólt a megállapodás, így pedig meg kellett állapodni még a „fájdalomdíjban” is.

Nos, a klub szerdán kiadott közleménye szerint sikerült közös megegyezéssel szerződést bontaniuk Rayshawn Simmons-szal.

– Rayshawn Simmons-sal kapcsolatosan a tegnap este folyamán a tárgyalások a végére értek. A közös megegyezésről szóló szerződésbontás dokumentuma a tegnapi napon aláírásra került minden fél részéről. Ezúton köszönjük Rayshawn Simmons munkáját és kívánunk neki sok sikert a következő állomáshelyén – áll Stárics Kornélnak, a ZTE KK ügyvezetőjének nyilatkozatában.

Mint a múlt héten megírtuk, közben a ZTE KK társadalmi elnökség jóváhagyásával Bencze Tamás vezetőedzőt felhatalmazták arra is, hogy közben keresse azt a megfelelő játékost, aki Simmons távozása után a helyére érkezhet. Az, hogy mikor realizálódhat mindez, egyelőre nem ismert. Sportági forrásaink szerint a ZTE KK korábbi játékosa, a szintén amerikai James Kinney is a kiszemeltek között van, de persze más kosarasok is.

A Zalakerámia-ZTE KK közben készül, hiszen szombaton (18.00) az ősi rivális Körmend otthonában lép pályára bajnoki találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában