ZTE KK

2016.07.26. 08:39

Darrin Govens nemet mondott a ZTE-nek

Zalaegerszeg - Mint beszámoltunk róla, a Zalakeámia-ZTE KK szerződést kínált a csapat elmúlt szezonban is Egerszegen szerepelt amerikai bedobójának, Darrin Govensnek. A tengerentúli fiú válaszára mostanáig vártak az élvonalbeli kosárlabda klub vezetői, ami nemleges volt.

Kerkai Attila

Darrin Govens (kékben) nem tért vissza a ZTE KK-hoz
Fotó: Szekeres Péter

Mint Stárics Kornál ügyvezető érdeklődésünkre elmondta,  hétfő estig adtak határidőt (ami már a második volt) a tengerentúli kosarasnak, hogy nyilatkozzon a felkínált szerződésről, de Govens úgy döntött, hogy nem tér vissza a zalai megyeszékhelyre. Mint a sportvezető jelezte, erre az eshetőségre is felkészültek, így van olyan jelöltjük erre a posztra, akinek már a keddi napon elküldik a szerződésajánlatukat, hiszen  szeretnék a csapat harmadik légiósát minél előbb megtalálni. Mint ismert, Bencze Tamás vezetőedző a következő szezonban három külföldi játékossal számol, akik közül az amerikai Devon Moore és a litván Adomas Drungilas személye már ismert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!