ZTE FC

2015.12.29. 16:46

ZTE FC: Délczeg nem tér vissza, másokkal tárgyalnak

Zalaegerszeg - Sajtóhírek arról számoltak be, hogy visszatérhet Zalaegerszegre a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapatához korábbi játékosa, Délczeg Gergely, azonban a klubtól kapott tájékoztatás szerint mindez nem történik meg.

Kerkai Attila

Az országos sportlap internetes felületén arról számoltak be, hogy a Bp. Honvéd együttesétől távozik a csatár és a ZTE FC, valamint a Kisvárda is hívja. Kocsárdi Gergely klubigazgatót megkerestük ez ügyben, aki nem csinált titkot belőle, hogy felvették a kapcsolatot a játékossal és jelenlegi klubjával is. - Délczeg Gergely a legutóbbi szezonban kölcsönben szerepelt nálunk és a nyáron szerettük volna, ha nálunk marad, de kölcsönjátékosként erősítette együttesünket, ami lejárt, a Bp. Honvéd pedig visszahívta - mondta el érdeklődésünkre a sportvezető. - Néhány hete érdeklődtünk, hogy visszatérhetne-e újból hozzánk, de azt a választ kaptuk a fővárosiaktól, hogy eladták a támadót, így már van csapata. Délczeg Gergely információink szerint a Kisvárdához igazol, viszont a klubigazgatót arról is kérdeztük: kikkel állnak tárgyalásban. - Neveket nem lenne szerencsés mondani, hiszen olyan játékosok is vannak közöttük, akiknek élő szerződésük van más együttesnél - válaszolta Kocsárdi Gergely. - Egyébként sincs konkrétum, így január ötödikén ugyanaz az összetételű keret kezdi meg a téli felkészülést, amely az őszi idényt befejezte. Valószínűleg csak januárban, annak is a közepén, végén lehet változás, annak függvényében, hogy érkezik-e játékos, s távoznak-e tőlünk labdarúgók. Játékosaink közül senki nem jelezte felénk, hogy elhagyná az együttest. Persze, nem zárható ki az sem, hogy lesz ilyen. Annyit még megtudtunk, nagyjából összeállt a téli felkészülési mérkőzések programja is. A csapat február elején egy hetet Lipóton edzőtáborozik, ahol például három találkozót is játszik, köztük külföldi csapatokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!