ZTE FC

2016.01.04. 17:16

ZTE FC: indul a felkészülés

Kedden a ZTE FC labdarúgói megkezdik felkészülésüket a tavaszi szezonra.

Kerkai Attila

A klub tájékoztatása szerint új játékos nem érkezik a felkészülés kezdetére. A decemberi búcsú után kedden ismét üdvözölhetik egymást az NB II-ben feljutó helyen, a második pozícióban telelő ZTE FC játékosai. Kocsárdi Gergely klubigazgató tájékoztatása szerint új játékos megjenelése nem várható a felkészülés nyitányán, a keret tagjai közül pedig nem jelezte senki, hogy ne érkezne vissza Egerszegre. Az persze nem titok, hogy a ZTE FC erősíteni szeretne, ám ez ügyben január közepén várható fejlemény, amikor a játékospiac elkezd „mozogni”.

Mint korábban megírtuk, Csank János együttese a felkészülés során ötnapos összetartáson is részt vesz Lipóton, ahol három edzőmérkőzést is játszik majd.

Emellett összeállt a felkészülési mérkőzések programja is, amit a klub honlapján tettek közzé. Ehhez annyi kiegészítés szükséges, hogy lehetnek még változások, így például a bajnoki rajt (február 20.) előtti hét végére egyelőre nincs lekötött mérkőzése a ZTE-nek.

A ZTE FC tervezett téli felkészülési mérkőzései. Január 16.: Mosonmagyaróvár-ZTE FC. Január 20.: NK Maribor (szlovén I.)- ZTE FC (Moravske Toplice). Január 23.: ZTE FC-Kozármisleny. Január 27.: ZTE FC-Sárvár. Január 30.: ZTE FC-NK Verzej (szlovén II. ). Február 2.: ZTE FC- Nagymegyer (szlovák IV.), Lipót. Február 4.: ZTE FC- Sepsi OSK (román III.), Lipót. Február 5.: ZTE FC- Szenc (szlovák II.), Lipót. Február 10.: Balatonfüred- ZTE FC, Balatonfüred.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!