ZTE FC

2015.01.03. 12:34

ZTE FC: a Haladástól erősítenének, BL-résztvevő ellenfél januárban

Zalaegerszeg – Hétfőn a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata is megkezdi a felkészülését a tavaszi szezonra, így a mostani hétvégén már ennek az előkészítése zajlott a klub vezetésének részéről is.

Kerkai Attila

Gyakorlatilag egy hónap után találkozik ismét a Lendvai Miklós vezetőedző irányította keret, és hétfőn munkához lát. Méghozzá információnk szerint meglehetősen nagy létszámban, ugyanis a szakvezetés az U21-es csapatból is több fiatalt átirányít a felnőttekhez és persze próbajátékosok is érkeznek.

Szombaton például Kocsárdi Gergely klubigazgató is úton volt, hiszen a tárgyalások a játékosokkal zajlanak. A zalaiak például a Haladással is egyeztetnek,  tudtuk meg.

Vittman Ádám (fehérben) még a Mezőkövesd elleni találkozón sérült meg, de mostanra teljesen felépült (Fotó: Szekeres Péter)

– Hétfőn próbajátékosok is csatlakoznak a kerethez, ez már bizonyos – mondta el érdeklődésünkre Kocsárdi Gergely. – Hogy példaként említsem, Skriba Máté is nálunk kezdi meg a munkát, aki a Haladás játékosa, de  kölcsönben szerepelt például Ajkán is. Ugyancsak tárgyalunk a  vasiak másik játékosával,   Szakály Attilával is. Természetesen a jövő héten  már még több konkrétummal szolgálhatunk, de az biztos, hogy nem lesz nagy jövés-menés a csapatnál, ennek ellenére lehetnek távozók is a keretből.

A sérültekkel kapcsolatban annyit tudtunk meg, hogy a térdműtéten átesett Denis Grbic egyelőre még nem edzhet, az achilles-operáción átesett Melczer Vilmos viszont már mozog és két hét múlva akár be is kapcsolódhat a közös munkába. Az ősz második felét kihagyó Vittman Ádám teljesen felépült, vele tehát a támadósor is erősödik már a felkészülés alatt is.

Az edzőmérkőzések sorát a tervek szeriont január 14-én kezdi meg a csapat, amikor az ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt szlovén Mariborral találkozik. A téli programban szerepel egy soproni edzőtábor is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!