Zene

2013.12.29. 17:05

Jövő év elején új album

Zalaegerszeg - A jövő év első felében megjelenő új albumáról is bemutatott egy dalt a Keresztury ÁMK-ban koncertező Kiscsillag. A népszerű alter-pop zenekar közel telt ház előtt lépett fel.

Gyuricza Ferenc

A közel két órás Kiscsillag koncertet megelőzően egy tehetséges fiatal zenekart láthatott a több mint négyszáz fős közönség, a Meztelen Diplomaták nevű formációt Lovasi András azon zenekarok közé sorolta, melyek megérdemlik a publikum figyelmét. A Kiscsillag figyelmét pedig ezúttal is a közönség kötötte le, amit többek közt az is bizonyított, hogy Lovasiék a ráadás előtti utolsó percekben a Kockacukor című sláger alatt színpadra engedtek egy születésnapját ünneplő rajongót.

A Kiscsillag zenekar évek óta kisajátította magának Zalaegerszegen december 27-ét, rendszerint ezen napon adnak koncertet a zalai megyeszékhelyen. A tagok szerint ebben nincs semmi különös, csupán arról van szó, hogy szívesen, lehetőség szerint évente akár többször is játszanak az olyan városokban, ahol van közönségbázisuk.

-Már év elején szóba került, hogy itt az ideje az új albumnak, és azt sem zártuk ki, hogy még 2013-ban megjelenik - nyilatkozta lapnunknak Lovasi András, a zenekar vezetője Szeptemberben néhányat fel is vettünk az eddigra összeállt ötleteinkből, amiket egy kicsit még csiszolgattunk utána is. Ez egy hasznos kör volt, gyakorlatilag most érezzük, hogy ezek a dalok valóban összeálltak, olyan verziók születtek, amelyek sokkal izgalmasabbak, mint az eredeti, nyers ötletek. Emiatt is vonulunk most stúdióba, s várhatóan február végére vagy március elejére kint lesz a lemez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!