Zalaszentiván

2011.01.19. 19:35

Modern tánc: diákok vizsgája Zalaszentivánban

A zalaszentiváni általános iskolában immár hatodik esztendeje járhatnak a diákok moderntánc-tanfolyamra. A minap többen sikeres vizsgát tettek, beszámolva, illetve eltáncolva az eddig megszerezett tudásukról.

Horváth László

A moderntánc-tanfolyam jelenleg az Keresztúry ÁMK Alapfokú Művészeti Iskola kihelyezett tagozataként működik a zalaszentiváni általános iskolában.  Korábban, 2005/2006-os tanévtől a Lyra Művészeti Iskola kihelyezett tagozataként működött a művészeti iskola megszűnéséig.

A moderntánc-tanfolyamnak, akárcsak a többi tanórán kívüli foglalkozásnak igen nagy sikere van a diákok körében, hisz’ ezek a foglalkozások kötetlen, baráti hangulatban zajlanak.

Az iskola következő „megmozgató” eseményére 2011. január 21-én kerül sor: e napon  16.30 órára várják az iskolához a túrázni vágyókat. Akik kedvelik a koraesti sétát, azok részt vehetnek a „lefagysz” túrán, a mozogni vágyók két távon teljesíthetik a túra útvonalát: 4 és 8 km-es táv várja az érdekődöket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!