Zalalövő

2016.08.01. 09:59

Kispályás labdarúgótorna négy csapattal

Zalalövő – Az Anna-napi búcsú keretében négy csapat részvételével rendeztek kispályás focitornát vasárnap az észak-zalai kisvárosban.

Gyuricza Ferenc

A torna szervezője, Budafa-Pataka városrész önkormányzati képviselője, Kalamár Péter lapunknak elmondta, olyan amatőr csapatok jelentkezését várták, amelyet főleg helyi sportszerető játékosok alkottak. Miután négy csapat nevezett, ezért a résztvevők körmérkőzéses formában küzdöttek meg egymással, így mindenki három mérkőzést játszott. A győzelmet a Patakai Fenegyerekek elnevezésű együttes szerezte meg, amely valamennyi ellenfelét magabiztosan verte. A második helyre két győzelemmel a Budafa SE került, a bronzérem sorsa viszont hajszálon múlott, hiszen mind az Egy Gól SE, mind a Semmi SE egy-egy ponttal fejezte be a tornát, ám utóbbinak rosszabb volt a gólaránya, így végül ők kerültek a negyedik helyre.

A szervezők különdíjakról is döntöttek, a torna legjobb kapusa Ligeti Kristóf ( Egy Gól SE), legjobb mezőnyjátékosa Kalamár Milán (Budafa SE), gólkirálya pedig Horváth Balázs (Patakai Fenegyerekek) lett. Volt hetesrúgó verseny is, ez utóbbiban Paucsa Krisztián bizonyult a legjobbnak.

A torna mellett további mérkőzéseket is rendeztek, a nős-nőtlen összecsapás 2-2 arányú döntetlennel zárult, a büntetőrúgásokkal a nős férfiak nyertek, az asszonyok-lányok mérkőzés végeredménye pedig 2-0 lett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!