Zalaegerszeg

2015.03.02. 19:01

Új dékán a főiskolán

Zalaegerszeg - A Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Karának (Zalaegerszeg) élén vezetőváltás zajlott le a napokban.

Arany Horváth Zsuzsa

A Budapesti Gazdasági Főiskola Szenátusa február 27-én egyetlen pályázóként Prof. Dr. habil. Bencsik Andrea egyetemi tanárt választotta meg a 2015. március 1-2018. február 28-ig tartó hároméves időtartamra a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Kara dékánjának. A BGF GKZ új dékánja 2015. március 2-án megkezdte munkáját a zalaegerszegi karon, tájékoztatta lapunkat az eddigi dékán, dr. Halász Imre PhD., főiskolai tanár, kandidátus, aki a vezetői pályázati ciklus lezárultával az intézményben folytatja tudományos munkáját.

Dr. Bencsik Andrea a gazdálkodás és szervezéstudományok professzora, MSc. szervező vegyészmérnök, tutor, tréner, tanácsadó a veszprémi egyetemen végzett, most a győri Széchenyi István Egyetem katedrájáról érkezik Zalába. Az új dékán, miután tájékozódik, hamarosan bemutatkozik hasábjainkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!