Zalaegerszeg

2017.03.06. 19:45

Több ezer fánkot adtak el

Zalaegerszeg - Meghatódva vette át a jótékonysági Fánky Fesztivál fánkeladásaiból befolyt összeget hétfőn Ruisz Cecília, a zalaegerszegi Nagycsaládosok Egyesületének elnöke.

Rákos Bianka

Több mint 3500 fánkot sütöttek és adtak el a nyugdíjasklubok a múlt keddi Fánky Fesztiválon - közölte Balaicz Zoltán polgármester a keddi sajtótájékoztatón. Elhangzott: nem ez volt az utolsó rendezvény, amelynek bevételéből a zalaegerszegi Nagycsaládosok Egyesületének szeretnének segíteni. Idén összesen 418 ezer forint gyűlt össze, amelyet a polgármester - Tompa Gábor, a Kvártélyház Kft. ügyvezetője és Velkey Péter, a humánigazgatási osztály vezetője jelenlétében - hivatalosan is átadott Ruisz Cecíliának. Az egyesület képviselője elárulta: a pénzből többek közt kiránduláson és színházlátogatáson is részt vehetnek a rászoruló családok.

Idén is húshagyó kedden rendezték meg a második Fánky Fesztivált Zalaegerszegen. A múlt heti rendezvényen közel 800 jelmezes vonult fel, este pedig a Black II Black zenekar lépett fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!