Zalaegerszeg

2010.06.30. 12:54

Négy kiskutya fogadható örökbe (fotókkal)

A Zalaegerszeg és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás gyepmesteri telepén 4 kutyus vár szerető gazdira. A kutyák a kötelező karantén lejárta után elvihetők.

Kovács Szabina

A Zalaegerszeg és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás 2009. júl. 1-től 1 fő gyepmester alkalmazásával és egy gyepmesteri autó üzemeltetésével látja el a feladatot vállaló 61 településen a gyepmesteri szolgálatot.

Nap, mint nap érkeznek új kutyusok. Félnek, szomorúak, nem bíznak az emberben. Nehéz és hosszú folyamat a bizalmuk újbóli megnyerése. Azonban ha sikerült, akkor olyan  kötelék alakul ki az ember és a kutya között, ami egy életre szól. Folyamatosan van arra lehetőség, hogy a telepre szállított kutyákat örökbe fogadhassák. Az örökbefogadás feltétele, az örökbe fogadási szerződés aláírása és ezzel egyidejűleg az abban foglaltak elfogadása.

Horváth János kistérségi gyepmester a +36/30-451-5841-es telefonszámon folyamatosan ad felvilágosítást a kérdéssel kapcsolatosan.
Az örökbefogadás felelősséggel jár. Mindenki alapos megfontolás után vállalkozzon e nemes feladatra!
A www.zegterseg.hu honlapon olvasható az örökbefogadási szerződés szövege.







Kapcsolódó képgalériánk:

Fogadj örökbe!
Zalaegerszegi Bogáncs Állatotthon lakói

Tel.: 0692/347-724, naponta 10-től 16 óráig
Telepvezető: Simonné Füzi Ildikó

IDE KATTINTVA tekintse meg képgalériánkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!