Zalaegerszeg

2014.09.26. 17:53

Bevonni a döntésekbe az embereket

Zalaegerszeg – A környéken élők megkérdezése nélkül megvalósult beruházásnak nevezte dr. Paksy Zoltán a Skála melletti lépcső felújítását.

Arany Gábor

A 6. számú választókerületében induló LMP-s jelölt erről pénteken a helyszínen beszélt Gerstmár Ferenc, az LMP országos elnökségi tagja társaságában. Utóbbi vázolta, miként képzelik az önkormányzati rendszer megújítását. Ennek fő eleme, hogy vissza kell adni a hitét az itt élőknek, hogy tehetnek a közösségükért. Ezért minél szélesebb körben a döntéshozatalba be kell vonni az érintetteket. Erre említették negatív példaként a lépcsőt, amely felújítás után is csak az egészségesek által használható, mert nem gondoltak a mozgásukban korlátozottakra, nem kérdezték meg az embereket a beruházás előtt.

Dr. Paksy Zoltán bevezetőjében arról is szólt, hogy a polgármesteri posztért az LMP nem indul, és e téren nem támogatják más szervezet jelöltjét sem, nem is javasolnak, a döntés a választóké.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!