Zalaegerszeg

2015.06.24. 17:24

A Demokratikus Koalíció akciója Zalában is

Zalaegerszeg - A Demokratikus Koalíció zalai aktivistái, csatlakozva a párt országos akciójához, Zalaegerszegen is végzik a kormány által kiküldött nemzeti konzultációs levelek gyűjtését.

Arany Horváth Zsuzsa

A DK arra kéri az embereket, ne küldjék vissza a bevándorlókat, menekülteket a terroristákkal összemosó kérdőívet, hanem adják jótékony célra. A papírgyűjtésből befolyt összeget a gyermekéhezés felszámolására fordítják a szervezők, mondta szerdán a Dísz téri akcióhoz kapcsolódó sajtótájékoztatón Keresztes Csaba választókerületi elnök.

Nyirő Csaba ügyvezető alelnök, Keresztes Csaba választókerületi elnök és ifj. Jakab Vilmos elnökségi tag a begyűjtött levelekkel. Fotó: Pezzetta Umberto

„A bevándorlás problémája felerősödött az Európai Unióban. Ez olyan ügy, amire valódi, közös megoldást kell találnunk. Magyarország ismét tévúton jár", jelezte.

A DK ellenzi a megépíteni tervezett határfalat, nem ért egyet a Zalaegerszeg több pontján is látható óriásplakátok tartalmával, úgy látja, a kormány ilyen eszközökkel akarja terelni a szót a napi gazdasági botrányokról.

A DK június 25-én 16 és 18 óra között a volt Ruhagyári ABC előtti téren, június 26-án szintén 16 és 18 óra között a kertvárosi Szuper Coop (volt Match) előtti téren gyűjti a konzultációs leveleket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!