Zalaegerszeg

2016.10.21. 15:09

Szélesebb lett a csomópont, megszűnt a balesetveszély

Zalaegerszeg - Átadták pénteken a Sas utca és a Jánkahegy felújított csomópontját, amelyet a balesetveszély miatt kellett átalakítani.

Szabó Judit

Szűk, rosszul belátható kereszteződés volt ez, amelyet 24,5 millió forintos beruházással építtetett át az önkormányzat. A burkolatszélesítésen túl az út alatt lévő vízvezetéket is kicserélték, s támfalat építettek a kereszteződésben lévő egyik magántulajdonú ingatlanhoz.

A pénteki átadáson Galbavy Zoltán településrészi önkormányzati képviselő elmondta, hogy a beruházással megszűnt a balesetveszély a forgalmas csomópontban. A képviselő jelezte, hogy Rövidjánkán is szeretnének javítani az utak állapotán.

Balaicz Zoltán polgármester a rendezvényen arról beszélt, hogy a városban 2,65 milliárd forintos útfelújítási program zajlik. A polgármester hozzátette: hamarosan várhatóan újabb 2,5 milliárd forintot használhatnak fel a közlekedési infrastruktúra korszerűsítésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!