Zalaegerszeg

2015.03.09. 11:20

Ideiglenesen mobil-WC kerül a Bóbita játszótér mellé

Hamarosan mobilillemhely kerül megint a kertvárosi Bóbita játszótér mellé, ezt az ígéretet kaptuk a városházán Cseke Tibor csoportvezetőtől.

Arany Gábor

A problémára környékbeliek hívták fel a figyelmet. Jelesül, a park hamar népszerűvé vált a gyerekes családok körében és nemcsak a környékbeliek látogatnak ide. Márpedig az itt eltöltött önfeledt órák alatt a szervezet is működik, de a közelben nincs mosdó és illemhely, ha nem tekintünk lehetőségként a közeli művelődési központban elérhető ilyen jellegű szolgáltatásra. Tehát nemegyszer látható nyomai is maradtak a fák, bokrok tövében, hogy a gyermekekre játék közben jött rá a szükség.

A játszótérnél egyébként korábban is volt mobil-WC, ám erős igénybevételt kellett kiállni, A viccesebb vandálok labdákat és egyéb tárgyakt is dobtak bele, így téve használhatatlanná, de előfordult, hogy reggel földön fekve találták házikót. Ezt a problémát is megoldja, hogy a tervek szerint a Bóbita mellé WC és vizesblokk épül. A beruházási és tervezési csoport vezetője, Pintér-Gotthárd Adrienn tájékoztatása szerint várhatón még ezen a nyáron használatba vehetik a létesítményt az idelátogatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!