Zalaegerszeg

2009.09.21. 06:49

Sok családot vonzott a "jó idős" őszi kavalkád (képgalériával)

Zalaegerszeg - A Családsegítő Szolgálat immár negyedik alkalommal megrendezett őszi kavalkád programja számos érdeklődőt vonzott.

Horváth Viktória

Dr. Gyimesi Endre polgármester nyitotta meg szombaton délután az Ady-iskola udvarán a rendezvényt, ahol a színpadon többek közt divatbemutatót láthatott a közönség, a kicsiket pedig Mutyi bohóc szórakoztatta. Telt ház volt a játszóházakban, s a menhelyről hozott kutyusok is sok-sok simogatást kaptak. Az idelátogatók egészségügyi szűréseken vehettek részt, vért adhattak, s nem mellékesen megismerkedhettek a szociális intézmények tevékenységével. Mészáros Ágnestől, a szolgálat vezetőjétől megtudtuk, azzal a szándékkal indították el programjukat, hogy ezen intézmények szolgáltatásait közelebb hozzák a lakossághoz. 

- Szeretnénk minél több családot megmozgatni - hangsúlyozta a rendezvény kapcsán. Az érdeklődést az is jelzi, rajzpályázatukra 300 alkotás érkezett, s valamennyit kiállították. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!