Zalaegerszeg

2009.07.07. 02:29

Mogyorókrém a pelusban

Milejszeg - Az elmúlt szombati falunapot ezúttal a sok évtizeddel ezelőtti sarlósboldogasszony búcsú idejéhez igazították a szervezők. A sikert még a kora délutáni záporeső sem rontotta el.

Szabó Judit

A falunap a mise utáni focimeccsekkel vette kezdetét, amit a falubeli fiúk maguk szerveztek. Az ingyenes szűréseket, vizsgálatokat kínáló egészségsátorban hatvanan fordultak meg, a véradásban tizenhatan vettek részt. Az esőidőt a polgári védelem gárdája - élén Molnár Csabával - hidalta át, ők játékos vetélkedőre invitálták a jelenlévőket.


Az eső kicsit megriasztotta a festőlányokat: Marafai Dórát és Notár Mariannát
Fotó: Pezzetta Umberto

Ide kattintva megnézheti az eseményről készült képek galériáját!

Délután a kulturális bemutatóké volt a terep, majd egy humoros verseny keretében keresték a legsukárabb csávót és csajt. A győzelemhez többek között pelenkából mogyorókrémet kellett nyalogatni, égő mécsest szívószálba szívott vízzel két méterről eloltani. Az egyik feladatból kiderült, a fiúk jobban ismerik a csajos tévéfilmeket, mint fordítva, a lányok Transformensben nincsenek annyira otthon, mint a srácok a Jóbarátokban. A legjobbnak Szekér Gergő és Geiger Barbara bizonyult. A házaspárbajból pedig Fonyadt Róbert és felesége, Osvald Erzsébet került ki győztesen. A rendezők mintegy 500 ezer forintot költöttek arra, hogy emlékezetes, barátságos napot és élményt szerezzenek a 340 lelkes település lakói számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!