Zalaboldogfa

2017.04.28. 15:16

A falu nevéhez hűen élnek

Zalaboldogfa nevében szerepel a boldog szó, ami az itt élőket is készteti a falu nevéhez híven a békés, boldog, családi és közösségi életre.

Zalai Hírlap

Település nevére, történelmére emlékeztető híres vadgesztenyefa helyére épült kápolnával és a hagyományőrző tánccsoport fotójával kiegészülve indulunk az "Összetartozás 2017" pályázatra.

Zalaboldogfa nagyon büszke a történelmére,az elődeink örökségére, vendégszeretetére. A falu lakosságának erős a településhez való kötödése, identitása ami az összetartozásban is megmutatkozik.

A boldogfai hagyományőrző csoport a templom előtt

Falunkban még valamennyi itt lakóban él az "egy mindenkiért mindenki egyért" elv. Zalaboldogfán minden adott ahhoz, hogy gyönyörű csendes környezetben, nyugalomban, békében élhessenek egymás mellett itt az emberek.

Rövid bemutatkozásunkkal invitáljuk településünkre a Zalai Hírlap olvasóit is.

Harminchét község szerepel

Szombaton lezárul az Összetartozunk pályázatunkon résztvevő falvak bemutatása. Örömteli, hogy 37 település jelentkezett az akcióra. A legjobb közösségi pillanatokat kerestük, s a pályázatok valóban közösségi rendezvényekről szólnak. Most az olvasókon a sor, hogy a szombati Zalai Hírlap 5. oldalon található szavazószelvény kitöltésével, postán május 12-ig szavazzanak. (Addig minden másnap megtalálhatják a szavazószelvényt.)

Online szavazásunk, melyet a zaol.hu oldalán vehetnek igénybe a szavazók, május 2-20-ig tart, ahol 1 nap 1 valós e-mail címről 1 szavazatot adhatnak le.

A szavazatok összesítése után az 1 millió forint értékű fődíjat és a különdíjakat május 23-án ünnepélyes keretek közt adjuk át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!