Zalabér

2016.06.13. 15:20

A művészet emberebbé tesz

Zalabér - Egy szép késő délutáni művészeti bemutatóval köszöntötték a közelgő vakációt a zalabéri iskolások - tájékoztatta lapunkat Kiss Albert igazgató.

Zalai Hírlap

Az iskola kínálatában már a 90-es évek közepétől évről évre szereplő program az egykor Ki mit tud , ma Művészeti bemutató címet viselő jeles esemény.

A tartalom méltó a címhez, hiszen a felvonultatott produkciók: színjátékok, gyermekjátékok, énekes előadások oly színvonalat képviseltek, amely nem csupán a kisiskolák körében érdemes az elismerésre.

Festett székek installációja, a falon diákalkotások Fotó: Zalabéri Általános Iskola

Emellett az intézmény festőiskolásainak tárlata nyújtott esztétikai élményt a látogatóknak. Az életképek, csendéletek, tájképek, színes és ceruzagrafikák egyéni és csoportos alkotásként születtek meg. Sőt, egy sikeres pályázat eredményeként a kiállító tér kiegészült olyan - tanulók által alkotott installációegyüttessel - amelyben legnagyobb csattanóként székeket szerepeltettek az egyes történelmi korok metaforájaként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!