Vonyarcvashegy

2017.01.11. 16:25

Huszonöt éves közösség

Vonyarcvashegy - A helyi nyugdíjasok klubját 25 évvel ezelőtt alapította Illésné Major Julianna. Tőle vette át a közösség irányítását Simon László, a klub születésnapi ünnepségén.

Olvasó

A klubszezont indító ünnepségen a negyedszázados közösséget Vonyarcvashegyért Emlékéremmel tüntette ki az önkormányzat. A tagság kívánságára ajándékként főzőeszközöket kaptak az érem mellé - és ezen eszközök első használatba vételére került sor már ebben az évben, január 5-ei rendezvényükön.

Vacsora előtti sorban állás. Az idősek bebizonyították: nem véletlenül és hiába kértek ajándékba főző eszközöket
Fotó: Illésné Major Julianna

A főszakács Varga István volt, segítői pedig Simon László, Gönczöl Gusztáv és Bagó István. Az új évi köszöntésre meghívták Péter Károly polgármestert és a képviselőket is, akik közül a falu első polgára mellett Major Lajos és Bíró Ferenc tisztelte meg jelenlétével és derűs beszélgetéssel Vonyarcvashegy nyugdíjas korú lakóit.

A remek hangulatú összejövetelen a gulyás mind elfogyott - az asszonyok által hozott süteményekkel együtt. A zene és a tánc estébe nyújtotta a programot, Babai Norbert húzta a talp alá valót a település időseinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!