Stratégiai lépés

2018.11.28. 20:00

Hosszútávú együttműködést kötött a zalakarosi és a sárvári fürdő

Sajtótájékoztató keretében jelentették be szerdán a zalakarosi és a sárvári fürdő hosszútávú stratégiai együttműködését, ami a műszaki, üzemeltetési, gazdasági és nem utolsósorban a marketing területet is érinti.

Pásztor András

Vojtkó Tibor (balról) és Cziráki László Fotó: Antal Anita

Fotó: Antal Anita

Mint azt Vojtkó Tibor, a sárvári fürdő igazgatója elmondta: a két dunántúli fürdő együttműködésének alapja a felek közötti kiváló munkakapcsolat és a közös szakmai elkötelezettség volt.

Vojtkó Tibor (balról) és Cziráki László Fotó: Antal Anita

Az igazgató a megállapodást részletezve elárulta: mivel a két fürdő profilja hasonló, ezért feltérképezik, hogy a fent említett területeken milyen jó gyakorlatokat tudna átültetni egyik, illetve másik létesítmény a saját működési modelljébe. Emellett a két fürdő összehangolja a szakmai érdekérvényesítés lehetőségeit, illetve a közös munka során marketing vonatkozású rendezvényeket, információs napokat tartanak.

Cziráki László, a zalakarosi fürdő vezérigazgatója hozzátette: hiszi, hogy tud egymástól tanulni a két fürdő, s a jó gyakorlatok átvételével mindkét létesítmény magasabb színvonalon tud majd teljesíteni. Az együttműködés eredményeként a két fürdő dolgozói kölcsönösen féláron látogathatják a létesítményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!