Összesítettük a szavazatokat

2019.08.12. 11:11

Olvasóink szerint nagy szükség van a szúnyogok elleni beavatkozásra

Az elmúlt hét folyamán arra a kérdésre kerestük a választ, hogy az Önök környezetetében mennyire szaporodtak el a szúnyogok.

zaol.hu

2019.06.27.Zalaegerszeg.Központi szunyoggyérítés.Az írtószert légi úton jutatták ki a területre.Katona Tibor,Zalai Hírlap

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Ismerős a szúnyogok zümmögése a hajnali órákban? Túra közben, mikor lépni sem bírunk anélkül, hogy leagalább tíz csípéssel ne gazdagodnánk?

Felmerülhet bennünk, hogy a szúnyogok természetes ellenségei egyre jobban eltűnnek és átveszi a hatalmat a vegyi irtás. Sokan ugyanis ebben látják a megoldást.

A válaszadók több mint fele szerint (55%) nagyon nagy szükség van a szúnyogok elleni beavatkozásra. A szavazók 25%-a úgy vélekedik, hogy a szúnyogok a nyár velejárói. Néhányan szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen a lakóhelyükön alig találkoznak a vérszívókkal (12%), de a legjobban azok az Olvasóink jártak, akik egy ideje egyet sem láttak (8%).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!