Vélemény

2017.08.09. 18:29

Jó reggelt, Zala megye!

Budavölgyi Bálint önéletrajza egy virtuális stand-up comedy, melynek minden sora komolytalan, mégis ámultba ejtette a világhálót.

Benedek Bálint

A leendő munkáltató megtudhatja belőle, hogy a fiatal 2009-ben a legtöbb németórán meghajtogatott papírhajó díj tulajdonosa. De kiderül, hogy ő volt az a pancser, akire rá lehetett bízni mindent a szökőkút pucolástól a szaunaszeánszig. S persze azért mondott fel, mert a minimálbérből nem futotta az aranyér kenőcsre. A családi fotók között dédapjaként Albert Einstein jelenik meg, míg véleménye szerint az adott munkára Bill Gates 93, a főnök haverja 81, az előző jelentkező 66, ő viszont száz százalékban a legalkalmasabb. A fiatalember hozzáállását mindenki díjazta, így a programozás terén biztosan kap munkát. Azonban ács, festő és kőműves is foglalkoztatná a munkahelyi hangulat fokozására. Ezen a linken olvashatja el bővebb írásunkat róla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!