Utazó

2011.05.01. 10:52

Vasúti kedvezmények a Balatonhoz utazóknak

A Balatonhoz utazók május 1-jétől az idén is vásárolhatnak "Balaton Mix" utazási jegyet, ami a MÁV-Start Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös ajánlata a nyári szezonra, továbbá a kerékpárok szállításához is kedvezményt nyújt a vasúttársaság májusban - közölte a MÁV-Start.

MTI

A kombinált jeggyel a Balaton körüli vonatok és a menetrend szerinti balatoni hajójáratok vehetők igénybe díjmentes kerékpárszállítási lehetőséggel. A jegy felnőtt, gyermek, és családi változatban is kapható.
   
A megvásárolt Balaton Mix jegyhez 50 kilométer feletti távolság esetén további 50 százalékos menettérti kedvezményt is biztosít a vasúttársaság.
   
Májusban kedvezményes, 400 forintos Balaton kerékpárjegyet is árusítanak a vasúti pénztárak. A jeggyel az ország bármely részéről egységes áron lehet kerékpárokat szállítani a Balaton parti állomásokra, és egy napon belül korlátlan számban fel és le lehet szállni velük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!