Utazó

2011.06.30. 17:41

Turisztika, marketing, multimédia

Turisztikai marketing eszközökre nyert 4,2 millió forintos támogatást a Zala Zöld Szíve Leader-közösség tagjaként Gutorfölde önkormányzata. A pénzből kiadványok készülnek, filmet forgatnak, multimédiás DVD-t adnak ki.

Gyuricza Ferenc

Mindezt Nyakas István polgármester mondta el lapunknak, hozzátéve, hogy Gutorfölde mellett négy további település – Páka, Nova, Csertalakos és Szentpéterfölde – is a pályázat kedvezményezettjei közé tartozik.

– Az elmúlt években az említett községekkel együtt komoly eredményeket értünk el az idegenforgalom terén, úgy látjuk, egyre inkább felértékelődik a térség – mondta Nyakas István. – A továbblépéshez azonban tudatos marketingmunkára van szükség, ennek érdekében nyújtottuk be a pályázatunkat. A támogatásnak köszönhetően tízezer példányban megjelenhet egy újabb, angol és magyar nyelvű önálló kiadvány a térségről. Emellett leforgatunk egy 15 perces reklámfilmet, illetve multimédiás DVD-t jelentetünk meg még ebben az évben. A kiadványokkal a tavaszi turisztikai vásárokat kívánjuk megcélozni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!