Utazó

2011.07.03. 06:12

Nincs cápaveszély: újdonságok az AquaCity-ben

Nagy András, a Zalavíz vezérigazgatója kérdezte Kugler Lászlót, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetőjét, hogy a tavalyi évhez képest milyen újdonságokra számíthatunk az AquaCity-ben, s igaz-e, hogy elmúlt a cápaveszély?

Hajdu Péter

- Teljes erőbedobással készültünk az AquaCity szezonnyitására. A korábbi problémák feltérképezése után úgy döntöttünk, offenzív stratégiát alakítunk ki, és minden fronton támadni fogunk, azaz minden olyan ügyben, ami kritika tárgya volt, igyekeztünk intézkedéseket hozni. Ilyen volt a víz hőmérséklete. Jobb együttműködést alakítottunk ki a termálfürdőt üzemeltető céggel, amely a melegvizet biztosítja az AquaCity-nek is. Ennek eredményeként a medencék vízhőmérséklete sokat javult. Az AquaCity-t és a környezetét olyan állapotba hoztuk, ami egy színvonalas turisztikai létesítménytől elvárható, különös gondot fordítottunk a fűfelületek megújítására, virágosításra, a tisztaságra, és a hangosításra, a nap közben szóló zeneszámokra - mondta Kugler László.


Új marketing stratégiát dolgoztunk ki, amelyben nagy teret kapott a környező megyékben végzett marketingmunka, az országos tv-kben és regionális rádióadókban, továbbá a térség jelentősebb könnyűzenei és sporteseményein való megjelenés. Ettől azt várjuk, hogy gyarapodik a távolabbról érkező vendégeink száma. Feltett szándékunk, hogy abban a speciális versenyben, ami az aqua parkok között zajlik az országban, a lehető legjobban szerepeljünk - folytatta az ügyvezető.


Komolyan gondoljuk, hogy az AquaCity vetekedhet a tengerparti nyaralással. Számos érvet tudunk felsorakoztatni, ami miatt reális alternatíva lehet: A közelsége, az árszintje, a vízminőség, a mozgalmassága. Arról nem is beszélve, hogy a tengerparthoz képest a mi létesítményünknek van egy speciális előnye. Itt a legintenzívebb kutatások sem tártak fel érdemi cápaveszélyt. Felbukkantak ugyan cápák, de az egészségre teljesen ártalmatlanok. Legfeljebb egy-egy kellemes párkapcsolat alakulhat ki a velük való találkozás során, súlyosabb következmények nem - fejezte be Kugler László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!