Kicsik és nagyok számára egyaránt

2019.09.15. 07:00

Kikapcsolódánál a Kis-Balatonnál? Remek opciókat nyújt Zalaszabar

A Zobori élménypark a családok kellemes és vidám időtöltését szolgálja, amellett páratlan panoráma nyílik innen a Kis-Balatonra és a Balaton egy részére.

Tóth B. Zsuzsa

A kalandparkban vizes élmények is várnak ránk

Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A park rengeteg kül- és beltéri játékkal várja a családokat, a generációkon átívelő kalandok garantálják, hogy itt a felnőttek sem unatkoznak.

A kalandparkban vizes élmények is várnak ránk
Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A gyönyörű panorámát is biztosító helyen, a Kis-Balaton mellett remek kikapcsolódási lehetőség a kalandozás, amikor nincs strandidő. Sőt, egész évben kínál attrakciókat a park, hiszen a beltéri játékok, élmények száma is magas az ability parkban és ökoházban. Azok között ott van a népszerű szimulátor megannyi játékkal, Science fiction várja az izgalmakra vágyókat a Tejúton túl. A VR-zónában maximulator, páros autóverseny, walking game, 3D ExoJet és 4xd mozi és szabadulószoba várja a kalandozókat. A 4 xd mozi minden érzékre hatóan csodás filmekkel, mesebeli élményekkel várja a gyerekeket. A számítógép mániások a virtual parkban egy olyan világba csöppennek, ahol a VR főszerepet kap. Amíg valójában a zalai dombokon időzünk, képzeletben messze, akár Gotham Cityben járhatunk, vagy zombi vadászatra indulhatunk. A legkisebbeknek játékbirodalmat rendeztek be a kalandparkban, a csúszdaházban, szintén fedett téren. Van baba-mama szoba pelenkázóval, etetősarokkal.

A kalandparkban nyáron is szánkózhatunk három különböző pályán, de benevezhetünk egy csónakos gigacsúszásra is. Talán hihetetlen, de itt található Magyarország egyetlen hullámvasútja 400 méter hosszú izgalmas pályával. A kötélpályán pedig az ügyességüket és bátorságukat tehetik próbára a kalandozók a magasban. Az óriáshintára jelentkező bátrakat több, mint hat méter magasra húzzák fel, hogy aztán élvezhessék a szabadesés élményét. A nyári kánikulában hűsítő vizes élmények sora vár mindenkit a vizes játszótéren. A kalandpark közepén található oázisban mindenki lehűlhet. A park remek helyszín sok más program mellett például osztálykirándulásra, csapatépítéshez. Itt egy helyen van kaland, kultúra és tudomány. Mehetünk egy napra, de ott alhatunk jurtasátorban, vagy a táborban. Aki szülinapot ünnepelne, annak ugyancsak remek választás lehet a park.

A csapatépítő játékokba az élménypark attrakcióit is beépítik. Az elektromos dodzsempályán gyerekek és felnőttek pörögnek, kanyarognak, de a hatpályás óriás szárazcsúszda is kicsik és nagyok örömét szolgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!