Utazás

2017.09.13. 06:30

Haltárs a magányos utazónak

A belgiumi Charleroi reptér hoteljében 3,5 euróért halat és persze a hozzá való akváriumot lehet bérelni, amennyiben a kedves ügyfél egyedül érzi magát, és a tévé helyett a halacskák mozgását szeretné inkább figyelni

Csak 3,5 euro éjszakánként a kellemes társaság

Forrás: turizmus.com

A reptéri szállodákban sokan panaszkodnak azok, akik egyedül utaznak, hogy nincs kihez szólni. Vagy éppen tátogni? Nos, az ötlet úgy látszik bevált, mert többen kérik a halacskákat, mint hinnénk. Nem csupán halakat lehet „lízingelni”, hanem nyulakat és kutyusokat is, amint arról más – például szingapúri hotelek – menedzsmentje is beszámol.

Csak 3,5 euro éjszakánként a kellemes társaság
Forrás: turizmus.com

Sokan a whiskyjük mellé egy kiskutyát is rendelnek telefonon a portáról, és mindennek semmi akadálya nincs: a bérleti díj fejében a szobát is alaposabban kitakarítják. Bár hogy ilyenkor a következő vendéget tájékoztatják-e az előző lakókról, arról nem szól a fáma. A magány XXI. századi jelenségéről van szó – vagy, ha úgy tetszik, a pénz fejében „járó” korlátlan lehetőségekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!