Utazó

2017.04.18. 08:35

Hajóval a földi paradicsomba - költséghatékony megoldás az óceánjáró

Nassau - Az okosan kiválasztott tengerjáró utak kifejezetten költséghatékony megoldást jelenthetnek a prémiumkategóriás desztinációk célba vételekor.

A szigetállam fővárosa Nassau, a Bahamák egyik pont olyan, mint a filmekben szigete, fehér homokkal, vakítóan kék vízzel. Ezt a csodát már luxushajóval is megközelíthetjük. Noha az általunk megismert Enchantment of The Seas (magyarul nagyjából: Tengerek bűbája) óceánjáró a társaság egyik legkisebb, úgynevezett vision hajóosztályába tartozik, valójában egy 11 emeletes, négy étteremmel, színházzal, kaszinóval, plázaszinttel és élményfürdővel is ellátott, úszó szállodakomplexum, amely nem kevesebb, mint 700 fős legénységgel és mintegy 2100 főnyi vendégsereggel szeli a türkizkék vizeket.

Hatalmas élmény óriási hajóval és luxuskényeztetéssel Illusztráció: pixabay.com

A napsütötte üvegátriumok miatt a "fény hajójának" is nevezett, családias hangulatú tengerjárón mindenki megtalálhatja a kedvére való szórakozást. Az aktív pihenést kedvelők számára a mászófal, futópálya, trambulin, uszoda és fitneszterem jelentheti a legfőbb vonzerőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!