Frissen Zalából

2021.10.10. 16:00

Mauritiuson minden Magyarországon alkalmazott vakcinát elfogadnak

Október 1-jétől a teljesen beoltott turisták területi korlátozás nélkül látogathatják Mauritiust. Az egzotikus indiai-óceáni üdülőparadicsom minden Magyarországon alkalmazott vakcinát elfogad.

NA

A teljesen beoltott turisták területi korlátozás nélkül látogathatják Mauritiust

Fotó: Pixabay

A helyi hatóságok bejelentették, hogy Mauritius beutazási feltételei október 1-jétől enyhülnek a szigeten engedélyezett 8 fajta, koronavírus elleni vakcina valamelyikével teljesen beoltott turisták számára és megszüntetik a karanténkötelezettséget – számolt be spabook.net cikke alapján a turizmus.com.

Ezek között minden, Magyarországon alkalmazott oltás szerepel. A teljesen beoltott turistáknak október 1-jétől nem kell karanténba vonulniuk, és szabadon mozoghatnak a szigetország területén. A Mauritiusra való beutazáshoz ezen túlmenően be kell mutatniuk egy, az indulás előtt 72 óránál nem régebben elvégzett negatív PCR-tesztet. Érkezéskor (0. nap) és a tartózkodás 5. napján meg kell ismételni a Covid-vizsgálatot. További előírás a Covid19 egészségbiztosítás megkötése. Oltással nem rendelkező turisták is beutazhatnak negatív PCR-teszttel, de rájuk 14 éjszaka szállodai karantén vár.

A teljesen beoltott turisták területi korlátozás nélkül látogathatják Mauritiust
Fotó: Pixabay

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!