Utazó

2011.09.05. 16:35

Legkedveltebb nyaralóhely: közönségdíjas szavazás péntekig

Mint korábban megírtuk, idén Gyenesdiás lett a legkedveltebb zalai nyaralóhely, ám a közönségdíjas szavazás még tart a neten. De már nem sokáig, hiszen szeptember 9-én, pénteken délben lezárjuk a voksolást.

zaol.hu

Az internetes szavazás kategóriájában 2009-ben Lenti, tavaly pedig Zalakaros nyert. Nos, idén is Zalakaros vezet a netes voksolók körében 55 százalékkal. Lapzártánkig Gyenesdiás 13 százalékkal a második. A harmadik helyen Lenti áll, 9 százalékkal. Vonyarcvashegyre az internetes szavazók 6 százaléka kattintott. Az ötödik-hatodik helyen Kehidakustányt és Zalaegerszeget találjuk 4-4 százalékkal. A sereghajtók 3-3 százaléknyi szavazattal: Balatongyörök, Hévíz és Keszthely.

Ez persze nem a végleges eredmény, szavazataikkal még befolyásolhatják a helyezéseket. Voksolni egészen szeptember 9., péntek délig áll módjukban honlapunkon. A 2010-es év nyertese: Zalakaros (kattintson az alábbi címekre)
Zalakaros a legkedveltebb zalai nyaralóhely 
Legkedveltebb nyaralóhely: a különdíjat is Zalakaros nyerte!


Legkedveltebb nyaralóhelyek - Klikk ide dossziénkért!  Visszatekintés a 2009-es versenyre
A legkedveltebbek: Balatongyörök és Lenti (képgalériával)
A kérdésekre 15 pontot adhattak a véletlenszerűen kiválasztott turisták, fürdőzők, ez alapján alakult ki a sorrend, amelynek élére Balatongyörök került, Gyenesdiást, illetve Hévízt előzve meg. 
A Zalai Hírlap honlapján zajló szavazás végeredményeképpen Lenti végzett az első helyen.
Olvassa el a teljes cikket - KLIKK IDE!Keressen programot! 

Nyár 2011

Balaton 2011

További zalai programok itt!Turizmus dosszié itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!