Utazó

2010.07.29. 17:36

Ismét keressük a legkedveltebb zalai nyaralóhelyet!

Újra keressük a legkedveltebb zalai nyaralóhelyet, sorozatunkban kilenc fürdőhelyet veszünk górcső alá. Az eredményről kérdőívek segítségével a vendégek döntenek, online pedig a szavazatok.

zaol.hu

A sorozatot tavaly indítottuk útjára, s elsőre nagy sikert aratott. Az érintett települések vezetői, lakói egyaránt értékesnek nevezték a kezdeményezést, mondván: az eredmény mellett fontos az is, hogy a hiányosságok kiderüljenek, s azokat pótolják. Márpedig a felmérés adatait szem előtt tartva ezt könnyebben meg tudják tenni, mint információk nélkül. A tavalyihoz hasonló akcióban idén is Balatongyörök, Gyenesdiás, Hévíz, Kehidakustány, Keszthely, Lenti, Vonyarcvashegy, Zalaegerszeg és Zalakaros vesz részt.

Kollégáink  helyenként ötven magyar, illetve  húsz külföldit szólítnak, kérdeznek meg. Egyebek között az adott hely tisztaságáról, strandjának, fürdőjének rendezettségéről, kínálatáról, a parkolási helyzetről, a közbiztonságról, a szórakozási és kulturális lehetőségekről érdeklődnek. Mindemellett a kirándulási és sportolási kínálatról, a szálláshelyek minőségéről is véleményt kérünk. 

Természetesen az éttermek kiszolgálásáról, a vendégszeretetről szólő kérdésekre is kitérünk. A választ adók 1-5-ig terjedő pontszámmal válaszolhatnak, az összesítés adja a végeredményt. A legmagasabb pontszámot elérő település kapja A legkedveltebb zalai nyaralóhely címet, melyet védnöki tábla is tanusít majd.
 
A településekről  augusztus 13-ig - betűrendes sorrendben -  riportot írunk, bemutatva az értékeket, látnivalókat, egyfajta áttekintést, kínálatot adva a vendégek számára. Mindezt értékelve, az olvasók az világhálón is szavazhatnak majd a számukra legszebb, legkedveltebb településre, az internetes voksolás kategóriájában szintén nyertest hirdetünk. Szavazataikat augusztus 31. déli 12 óráig várjuk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legkedveltebb nyaralóhely dosszié itt!

 

OLDALTÖRÉS: Ismerje meg a tepelüléseket!


Ismerje meg a tepelüléseket!


Ismerje meg a tepelüléseket!


Ismerje meg a tepelüléseket!

Balatongyörök

Gyenesdiás

Hévíz

Kehidakustány

Keszthely

Lenti

Vonyarcvashegy

Zalaegerszeg

Zalakaros

 Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!