Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Samu Barbara
19, Zalaegerszeg

– Már kiskoromban szerettem, ha fotóznak, imádtam magassarkú cipőben járkálni és szép ruhákban pózolni a tükör előtt – fogalmazott Barbara. – Ezért úgy gondoltam itt az ideje, ha kipróbálom magam a Tündérszépek 2021-es országos szépségversenyen. Az életemben hatalmas jelentősége van a nőies és kecses mozgást elősegítő társastáncnak, amit 12 évig versenyszerűen űztem. Ezért gyűjtöttem sok tapasztalatot, kiállást, valamint magabiztosságot. S persze ezzel együtt a magassarkúval sincs problémám. A megyeszékhelyi Kölcsey Ferenc Gimnázium végzőse vagyok és nagyon remélem, hogy a szépségmustrával együtt az érettségin is remekelhetek.

A 174 cm magas Barbara az Ikrek jegyében született. Szereti a gnocchit, a teát és Alec Benjamin dalait. Kedvenc parfüme a Black Opium.

 
6.28 pont

További résztvevők