Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk második, regionális fordulójának értékelési szakasza. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgy november 12-én kapja meg az alábbi listában az 1-től 3-ig számozott kitűzőt kapnak. A szíves kitűzőt kapó közönségkedvenc a közönségkedvencek országos versenyébe jut, ami november 19-én kezdődik, és amelynek nyertese szintén továbbjut az országos döntőbe.
November 19-től tehát ismét várjuk olvasóink értékeléseit, addig is napról napra új tündérszépeket ismerhetnek meg.
Mészáros Réka
24, Fejér

A 24 éves Mészáros Réka jelenleg Perkátán él a családjával. Nagyon szereti a gyerekeket és az állatokat, ezért gyógypedagógiai asszisztensnek és kutyakozmetikusnak tanul. Imád sportolni: futni, táncolni, infrashape edzéseket végezni. Szabadidejét főként a családjával és a barátaival tölti. A Tündérszépekre azért jelentkezett, mert büszkén képviselné Fejér megyét a versenyben, otthon érzi magát a színpadon, szeret szerepelni, és nagyon motiválónak tartja, hogy a verseny háziasszonya Kocsis Korinna.

Réka a Rák csillagjegyében született, 165 cm magas. Kedvenc étele a milánói spagetti és a rántott sajt, itala a víz és az ananászlé. Szívéhez legközelebb jelenleg Mabel – Dont Call Me Up című dala áll, ha pedig teheti, Paco Rabanne Olympea parfümmel fújja be magát.

6.46pont

További résztvevők